Osteopathie in Wageningen

Zoekt u een osteopaat in Wageningen? Dan nodig ik u graag uit om deze website door te lezen zodat u een goed beeld krijgt van mij en van mijn werkwijze als osteopaat. Na jaren als fysiotherapeut te hebben gewerkt, ben ik in 2015 afgestudeerd als osteopaat aan de International Academy of Osteopathy (IAO). De opleiding tot osteopaat bleek een enorme verrijking en sindsdien behandel ik met ontzettend veel plezier volwassenen, baby's en sporters.

Wat doe ik als osteopaat?

Ik heb ervaren dat het combineren van kennis uit verschillende vakgebieden (waar onder fysiotherapie, triggerpointtherapie, osteopathie en psychologie) goed helpt in het behandelen van mensen met (langdurige) pijn. Het is aan mij als therapeut om na te gaan waar in uw lichaam zich de verklevingen, blokkades of verkrampingen bevinden die in verband staan met uw pijn. Deze los ik vervolgens op door met mijn handen te behandelen. Op de pagina ervaringen van cliënten kunt u verhalen lezen van mensen die door mij behandeld zijn. Naast het behandelen van volwassenen heb ik veel affiniteit met osteopatische behandeling van baby's. Op de pagina osteopathie voor baby's staan ervaringen van moeders. Graag verwelkom ik u in mijn praktijk in Wageningen.  

Osteopathie in Wageningen
Aan het werk als osteopaat in Wageningen

Osteopathie praktijk in Wageningen

Sinds 2010 ben ik werkzaam in Wageningen. In 2012 ben ik met mijn praktijk verhuisd naar een prachtige praktijkruimte aan de Mennonietenweg. Deze locatie is goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren voor de deur. Op deze locatie werk ik samen met twee collega's. Ferdinand Vermeulen is fysiotherapeut en triggerpointtherapeut en osteopaat in opleiding. Nienke Feberwee is fysiotherapeut en coach, en begeleid mensen met chronische pijn naar herstel via een psychologische benadering.

Heeft u nog vragen?

Mogelijk heeft u naar aanleiding van het lezen van deze website nog vragen. Misschien vraagt u zich bijvoorbeeld af of uw klachten geschikt zijn voor osteopathie. Bel of mail mij gerust en dan zal ik uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Graag tot ziens in mijn praktijk in Wageningen.

Osteopathie praktijk Osteozorg
Mennonietenweg 8A
6702 AD Wageningen
Tel: 06-12437909

Meteen een afspraak maken in Wageningen?

Zoek contact